Yeni Bir Yatırım İçin Yer Tahsisi Yapıldı

22.09.2020
3.443

Geçtiğimiz günlerde Emirdağ OSB ye yer tahsisi için müracaat eden Necm Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. firmasına OSB Yönetim Kurulu tarafından yer tahsisi yapıldı.

25.000 m2 alana kurulacak olan fabrika, tarımsal ürünlerden etanol üreterek bundan özellikle sağlık sektöründe ve hastahanelerde kullanılan dezenfektan ve antiseptik ürünler üretecek. Yaklaşık 7.500.000 TL yatırım tutarına sahip firma aylık 300.000 lt dezenfektan üretmeyi hedeflemektedir. En az 50 personel çalıştıracak olan fabrikanın 2020 yılı içerisinde üretime geçmesi beklenmektedir.

Firma yetkilisi Cüneyt TAN Emirdağ OSB’yi  tercih etme sebeplerinin; hammaddeye yakınlık, OSB nin konumunun merkezi bir yerde olması, Emirdağ OSB nin alt-üst yapı bakımından Afyon Bölgesindeki diğer OSB lerden çok daha iyi bir durumda olması ve OSB yönetiminin kendilerine göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka olduğunu belirtti.

Emirdağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn.  Serkan KOYUNCU; bölgede bulunan yatırımcıları OSB Yönetimi olarak sonuna kadar desteklediklerini ve bu tarz katma değeri yüksek yatırımların önümüzdeki dönemde artarak devam edeceği bilgisini verdi

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.